چرا خرید رک‌شبکه یک ضرورت و نه یک انتخاب است؟
نوشته شده توسط : جعفر

 

رک‌های شبکه یکی از ملزومات جدایی‌ناپذیر مراکز داده هستند که ضمن زیباتر کردن محیط اتاق سرور، دسترسی ساده‌تر به تجهیزات شبکه، سهولت نگه‌داری از تجهیزات و بهبود امنیت فیزیکی تجهیزات را به همراه دارد. تنوع و تعدد تجهیزات شبکه به اندازه‌ای زیاد شده‌اند که خرید یک رک‌شبکه دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک اجبار است. یک شرکت تجاری حرفه‌ای به خوبی می‌داند که تجهیزات شبکه همچون سرورها، روترها و به ویژه کابل‌های شبکه را نمی‌توان روی یک میز قرار داد و انتظار داشت، محیط شرکت زیبا و آراسته باشد و مهم‌تر از آن سرپرست شبکه بتواند به درستی از این تجهیزات نگه‌داری و مدیریت کند.

شهرنت در اپلیکیشن شهرنت شما می توانید با تولید محتوا و به ازای لایک و کامنت های دریافتی خود درآمد مستقیم ریالی داشته باشید.

چرا خرید رک‌شبکه یک ضرورت است و نه یک انتخاب است؟

به همین دلیل ما به سراغ رک‌هایی می‌رویم که درون مراکز داده قرار می‌گیرند. اصلی‌ترین دلیل استفاده از رک‌ها، بهبود راندمان و افزایش کارایی است. سرورها همانند کامپیوترهای شخصی تنها زمانی که هوای پیرامون آن‌ها به خوبی در جریان باشد عملکرد خوبی دارند. هرگونه مانعی سر راه سرور، باعث افزایش درجه حرارت سرور شده و خیلی زود کارایی سرور را کاهش می‌دهد. رک‌های شبکه به واسطه مکانیزم خاص و فن‌هایی که دارند مانع از آن می‌شوند تا جریان هوای گرم پیرامون سرور در وضعیت سکون قرار بگیرند. خنک‌سازی سرور تنها نکته‌ای نیست که خرید یک رک‌سرور را ضروری می‌کند.

سرورها و هرگونه وسیله دیگری پس از گذشت مدت زمانی به سرویس و نگه‌داری نیاز دارند. اگر سرورها و سایر تجهیزات شبکه در مکان‌های تعبیه شده‌ای قرار گرفته باشند، فرآیند نگه‌داری از آن‌ها ساده می‌شود. رک‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که هر طبقه و سینی‌های آن‌ها مخصوص قرار دادن تجهیزات مشخصی هستند.

به‌طور مثال، در یک طبقه سرورها، در طبقه دیگر یو‌پی‌اس‌ها و در طبقه دیگری سوییچ‌، پچ‌پنل‌ها و روترها قرار می‌گیرند. دقت کنید به هر یک از وسایل یاد شده کابل‌های متعددی متصل هستند که این کابل‌ها اگر در هم گره بخورند به مرور زمان دچار فرسایش می‌شوند و ناگهان عملکرد شبکه را کاهش خواهند داد. بیشتر رک‌سرورها دارای چرخ هستند و سرپرست شبکه بدون مشکل قادر به جابه‌جایی رک‌سرورها و دسترسی سریع به تجهیزات شبکه است.

درست است که کاهش دما و نگه‌داری و سرویس ساده تجهیزات حائز اهمیت است، اما نبود امنیت موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. زمانی‌که تجهیزات مهم شبکه همچون سرورها، سوییچ‌ها، روترها، کابل‌ها و…. در معرض دسترس هر کارمندی قرار داشته باشد، نه تنها احتمال سرقت اطلاعات مالی و تجاری افزایش پیدا می‌کند، بلکه خراب شدن تجهیزات به واسطه ریختن مایعات روی آن‌ها زیاد می‌شود.

یک رک‌سرور اجازه می‌دهد تمامی تجهیزات شبکه را در یک مکان واحد قرار دهید و درب آن‌را قفل کنید، البته به شرطی که دمای هوای پیرامون رک‌سرور کاملا پایین باشد تا تجهیزات در دمای عادی کار کنند. خوشبختانه تنوع رک‌‌های شبکه زیاد است و بر مبنای تجهیزات و میزان فضای آزادی که دارید رک‌سرور مناسب کسب‌وکار شما ساخته شده است. شرکت‌هایی که حیطه کاری آن‌ها گسترده است از سرورها و تجهیزات زیادی برای انجام کارهای خود استفاده می‌کنند.

در چنین شرایطی شرکت‌ها برای خود یک اتاق سرور تعریف می‌کنند و تمامی تجهیزات زیرساختی شبکه را به اتاق سرور انتقال می‌دهند. اتاق سرور یک مفهوم عیب و غریب نیست، اتاقی است که تمامی تجهیزات مهم شبکه در آن قرار می‌گیرد، اما برای آن‌که مدیریت سرورها که گاها تعداد آن‌ها ممکن است از مرز 50 سرور عبور کند ساده باشد، شرکت‌ها از یک یا چند رک در اتاق سرور استفاده می‌کنند. چرا شرکت‌ها از رک‌‌سرور برای این منظور استفاده می‌کنند؟

پاسخ در مدیریت بهتری فضای اتاق است. به‌طور مثال،  یک رک‌شبکه 42 یونیت با عمق 80 سانتی‌متر اجازه می‌دهد تجهیزاتی تا وزن 300 کیلوگرم را درون آن قرار دهید و به بهترین شکل از فضای خالی اتاق استفاده کنید. با این توصیف تصور نمی‌کنید وقت آن رسیده به رک‌های شبکه اکوئیپ نگاهی جدی داشته باشید.

 

  1. خرید دوربین مداربسته
  2. دوربین مدار بسته
  3. قیمت دوربین مدار بسته
  4. خرید دوربین مدار بسته
  5. نصب دوربین مداربسته
  6. هایک ویژن
  7. دوربین مداربسته هایک ویژن
  8. دوربین مدار بسته هایک ویژن
  9. انواع دوربین مداربسته

بهترین دوربین مداربسته





:: بازدید از این مطلب : 545
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: